גם לשמור על הגיזרה וגם ליהנות בחנוכה

חג האורים מתקרב, וכולנו יודעים מה מצפה לנו – המון אוכל מטוגן בשמן עמוק עתיר קלוריות. חלקכם ציפיתם לזה כל השנה ואתם כבר משתוקקים לנגוס בסופגניות והלביבות הטעימות, אך יש חלק משמעותי מבינכם שכבר היום חשים את תחושת "העונש" המתקרבת, תחושת הכבדות והדאגה לגזרה וכמויות השמן שמציפות אותנו בכל אחד מהמאכלים של חנוכה.

תמונת אווירה לחנוכה: חנוכיה, סכום וצלחת ועליה לביבות אפויות

אנו מודעים לתחושות שמלוות אתכם בכל חנוכה ובדיוק לשם כך השאלנו 2 מתכונים איכותיים ללביבות של חברת קאנאפ'ס ולאחר התאמה מלאה ושינוי אופן ההכנה כך שהלביבות יכילו מינימום שמן וטיגון אנו שמחים להציג לכם אותם – 2 מתכונים ייחודיים, בריאים וטעימים של לביבות ללא טיגון, שגם אתם תוכלו ליהנות בחג ולהבין שמהיום והלאה גם אתם יכולים להנות בחג החנוכה:

לביבות תפו"א ומוסקט

מרכיבים:

  • 600 גר' תפו"א מקולף
  • 4 יח' ביצים
  • 50 גר' קמח לבן
  • 1/2 כפית מוסקט טחון
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כף מלח
  • 1 כף חויאג' למרק
  • 1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

  1. יש לבשל תחילה את התפו"א במים עד להתרככות.
  2. למעוך את התפו"א בקערה ולהוסיף את כל המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  3. על נייר אפייה בתבנית, מרססים מעט ספריי שמן, מניחים את הלביבות ומרססים שוב מעל מעט ספריי שמן.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה עד להזהבה.
  5. בתאבון!

לביבות בטטה וג'ינג'ר

מרכיבים:

  • 600 גר' בטטה מקולף
  • 6 יח' ביצים
  • חצי כפית מוסקט טחון
  • חצי כפית קינמון טחון
  • 1 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כף מלח
  • 50 גר' ג'ינג'ר מגורד עם הקליפה
  • 1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

  1. יש לבשל תחילה את הבטטה במים עד להתרככות.
  2. למעוך את הבטטה בקערה ולהוסיף את שאר המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  3. על נייר אפייה בתבנית, מרססים מעט ספריי שמן, מניחים את הלביבות ומרססים שוב מעל מעט ספריי שמן.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה עד להזהבה.
  5. בתאבון!
רוצה להגיע למרכז ולהיוולד מחדש? פנה עכשיו!

WhatsApp chat